Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'issues'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • SSA® Store
    • SSA® Store
  • Announcements, Events, and New Member Sign In
    • Newbie Sign IN
    • News, Announcements, and Lobby
    • Competitions & Other Organized SPL/SQ Events
  • Main Sections
    • General Audio
    • Amplifiers / Head Units / Processors / Electrical
    • Subwoofers / Speakers
    • SPL & SQ / Fabrication
    • Sound Deadening
    • Build Logs
    • Home Audio
    • Classifieds Feedback
  • Show Off
    • Videos
    • Photography
  • Technical Reference Center
    • Advanced Discussion
    • Technical Info & How To's
    • Product Reviews
  • Manufacturer's
    • Adire Audio
    • Ampere Audio
    • Audio Nirvana
    • Crescendo Audio
    • Incriminator Audio
    • Khaotik Enclosures
    • Mechman High Output Alternators
    • Second Skin Audio
    • SoundQubed
    • Sound Solutions Audio (SSA®)
    • Synergy Audio
    • US Acoustics
    • Wolfram Audio
    • XS Power
    • Manufacturer Archive
    • Your Section Here!
  • Other Audio resources
    • 1800WOOFERS.com
    • LaFountain Design
    • Resources Archive
  • Team Sections
    • Team Decent
    • Team IAK
    • Team SSA
    • Your Section Here!
  • Classifieds
    • For Sale/Wanted
  • Automotive & Performance
    • Automotive and Performance
  • Off Topic
    • Off Topic
    • Vapors Lounge
    • Hall Of Fitness
    • Computers / Electronics / Music / Games

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Real Name


Location


Interests


Vehicle

Found 1 result

  1. TJ Fields

    Fi Q issue

    I just installed my new Fi Q12 today, and it sounds fantastic for the most part. But there are a few frequencies that are causing a loud rattling/popping noise. It's in a sealed box, I'm 100% certain I'm not clipping it, or overpowering it. Lower frequencies don't cause the noise, just higher ones around 100 hz I'd guess. The noise only happens at mid to high volume. It sounds like the noise is coming from directly behind the dustcap. Is the problem a loose dustcap? Any input is appreciated.
×