Jump to content
ia2

I Series Components (6.5") and Coaxials (6.5" and 6x9)

Recommended Posts

ulrisa    26

Ill get these on the SSA store shortly for you guys...

Damn it!! Just bought some Polks....

You seem to have the worst timing when you buy things haha.

I'm excited to see some of these, my friend is going to buy a set or two.

Sorry for the off topic, but I had to say it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Shogen    323

Ill get these on the SSA store shortly for you guys...

Damn it!! Just bought some Polks....

You seem to have the worst timing when you buy things haha.

I'm excited to see some of these, my friend is going to buy a set or two.

Sorry for the off topic, but I had to say it.

Yes!!! SSA sucks balls !!! at times..... swag wag all the time though... :peepwall:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Shogen    323

Ill get these on the SSA store shortly for you guys...

Any time frame on them being on the SSA store??? I don't have to keep my Polks... They aren't open or installed.... Hurry up dukes!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sencheezy    687

Ill get these on the SSA store shortly for you guys...

Any time frame on them being on the SSA store??? I don't have to keep my Polks... They aren't open or installed.... Hurry up dukes!!!

Patience young grasshopper.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aaron Clinton    1,940

Once we have final pricing and Nick gives us the go ahead, we will put them up. This will be great as they will fill the void about to be left by Bravox.

Share this post


Link to post
Share on other sites
steveo50    3

im still kinda messing with them placing the tweeter and all and the settings on the hu

Share this post


Link to post
Share on other sites
steveo50    3

So today I was playing with the placement of the tweeters and they have no sound coming out of them.... I put the wire with the black stripe in the neg slot on the xover did I put It in wrong or some thing

Share this post


Link to post
Share on other sites
lee    2

Wires that have solid colors and colors with stripes just gives you a reference for using each for its designated polarity. It doesn't make a difference which goes where, as long as the entire routing is used the same way all the way through.

Just remember how you have yours. Some use the "stripe" for positive, while others use it as the negative. Keep it unison everywhere.You will be able to diagnose problems easier later on if something were to happen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
steveo50    3

like it is working but there is not much if any sound at all coming from it. i will probe take the door off again and switch it and see if that will help. thank you for the reply.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ia2    21

like it is working but there is not much if any sound at all coming from it. i will probe take the door off again and switch it and see if that will help. thank you for the reply.

Make sure your head unit and amplifier settings are right. Those tweeters are generally very loud.

Share this post


Link to post
Share on other sites
steveo50    3

i actually have them running just off the head unit for now i have messed with the head unit a lot trying to get them to sound loud.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jcarter1885    690

i actually have them running just off the head unit for now i have messed with the head unit a lot trying to get them to sound loud.

Not too many tweeters will get loud off of head unit power unless they are very efficient like pro audio tweeters, you need to amp those things if you want more output.

Share this post


Link to post
Share on other sites
steveo50    3

Yea I talked to the guy who sold them to me. He said I have the crossover hooked up to a midbass out put so the tweets aren't getting the highs. I need to hook up a amp or take out the stock tweets in the dash and put the highs out put to the cross over

Share this post


Link to post
Share on other sites
ia2    21

I would go ahead and run a wire from the door to the back of your head unit....should help out alot

Share this post


Link to post
Share on other sites
steveo50    3

Well thank you for the reply. I will prob just run an amp to them.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ia2    21

Get them babys amped and it will be a night/day difference. Thanks for buying!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Shogen    323

^^this....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aaron Clinton    1,940

I just received the info from Incriminator, we will have them up on the SSA store very soon. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
lee    2

id like to try a set

Share this post


Link to post
Share on other sites
Shogen    323

Does anybody know/think this would be able to mix well with a 15" XCON ported ??? Future plans if money permits is to port the XCON I have with about 1k on tap.... I'm def loving the pricing and specs look great so I was interested...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing

    No registered users viewing this page.

×