Jump to content

yayo86

Members
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by yayo86

  1. Im planning on putting 2 batteries under the hood for my 1990 mazda b2200 sound system soon. Gonna have little over 4k watts rms, i already upgraded the alternator to a 300 amp. I could get optima or diehard platinum cheap from my friend but im open to other brands.
  2. The DSP aint working correctly on low input only on BT mode. On low mode only ch1/2 work rest aren’t playing, BT mode all play perfectly. I sent back to AD & was told there is nothing wrong that all outputs on low mode are working . other issue i get a clock ticking sound from ch 1 & BT keep cutting off every few seconds or minutes.
  3. Yeah they usually get back fast, I’ll message them tomorrow.
  4. Issue is when i get home there closed. I Purchased on sale around 300+
  5. Both my amps were working fine “twisted sounds 150.4”, but since one of the rcas outputs broke off I decided to change all to Tiffany style rcas. My issue i’m having now when I try to adjust the fader on HU to front the rear speakers still play but little lower & vise versa & balance is the same issue. Also when I turn on my vehicle it has engine noise through speakers now. The single solder between ch1,2 & 3,4 is + & the duals above them are grounds for 1,2,3,4.
  6. Gonna have to check them out. It’s strange how both amps have same issue. Also how theres a static sound when moving RCA plug on amp RCA input.
  7. Have no idea what happened, solder looks good. I hope I didn’t over heat the boards on both amps and damaged them.
  8. Im looking for a second twisted sounds 150.4 amp new or used but with minimum blemishes.
  9. yayo86

    Wanted Twisted Sounds 150.4 amp

    At what page SSA?
  10. I currently have the new alpine type x components on my 90mazda b2200 installed on some custom kick panels i made and dont like how they sound. I just purchased 4 10s Savard Rap subs that i plan on installing them in the back space of the seats. So im looking for drivers that could keep up with subs but maybe little more vocal. Im not going for SPL or SQ, something in between. I was thinking of adding 2 5” drivers per door wired down to 4ohm and 2 tweeters per door “ or maybe gonna install in A/C vents” down to 4ohm as well. The amp i have for vocals is a Twisted Sounds 150.4. I was planning on raw drivers madisound or PE, with budget of around 40-70 per driver depending what i need. Also whats a good enclosure for these subs sealed,vented or bandpass? I would like wedge box, i have 50”w, 19”h,19 bottom depth and about 12-14” top depth.
  11. Few days ago i went to pick up my suv from my aunts house since ive had it there stored for few months. On my way back i notice my “RE XXX” tweeters stopped playing, so i thought for some reason they got damaged not knowing why when they were playing fine before vehicle being stored. I removed them and tested them just incase a wire was pinched and they didn’t play so I tossed them. I installed some new alpine type x tweeters yesterday that i pulled out from my truck and tonight on my way to work they stopped playing, it looks like they also got damaged. Im using a pioneer avh x4700bs on active mode, highs setting on 5k,12 slope and have my hertz hdp4 setting on full. I play music between 25-36 out of 40 and gains are half way on amp.
  12. I was running active from HU. Some tweeters do come with caps
  13. ///M5 I already updated the HU & got some rockford fosgates prime tweeters for now. I turned off the the crossovers on the HU and using the amp settings for now see what happens. Randal Johnson i always had the tweeters at 3k at first and moved to 5k when installed the prime tweeters but decided to turn off the HU crossovers
  14. I'm gonna update the firmware on the HU later and see what happens. If still damaging speakers should I better off purchasing a new deck or install OEM HU and add a DSP? I know Kenwood HU years back were having issue with RCA outputs where they just stopped working and Alpines weren't good either.
  15. I guess yeah it could be the HU. I have a other pioneer that purchased last year installed on my challenger and on first day it froze for few minutes thin started working. Its done it couple times the first month and was good and froze again last week.
  16. That sucks. I have this unit for a while now and purchased the amp early last year used, no issues until now.
  17. I have 4 Evil 6.5's, would running 2 per door and just tweeters up on the A pillars be bad? I do look forward on purchasing the Dayton DSP. The thing that sucks is that I already have a 4ch & mono block twisted sounds amplifiers and they went out business so I won't be able to get a other 4ch if I do a pair of 6.5 per door. I don't really look forward on changing amps unless I have to, I don't like the look of mismatched amps. On my sisters challenger i did a 3 way active sounded good but gonna have to get a better DSP for it "Bitone thumbs down".
  18. Might go the 2 way route because the 3” mids dont look right on the skinny pillars
  19. I purchased some used SSA Evil mids,tweeters and ampere audio 3” mid range last week. Im gonna be adding the tweeters and mid range to the A pillars and mid bass to the doors instead of kick panels. The alpines im gonna install in my 4runner or in my pops tacoma. the dayton audio dsp looks interesting probably well purchased in few weeks.
  20. Looks like the dayton audio might be a good one. was kinda thinking of adding the tweeter on A pillar or in the A/C vents.
  21. Good to know. What would be a good affordable dsp? I already have a Bitone but aint gonna use it too many issues with it and dont wanna spend that money anymore.
  22. I thought itll be fine as long it has the 10x switch?
  23. Ill install the tweeters tomorrow without the passive crossover and see how they sound. I dont have DSP on my truck just active from amp.
  24. For the mids? Im not sure if i want to miss around making kick panels again too much time. Better at door? Im gonna make some new door panels again.
×