Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '80prs'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • SSA® Store
    • SSA® Store
  • Announcements, Events, and New Member Sign In
    • Newbie Sign IN
    • News, Announcements, and Lobby
    • Competitions & Other Organized SPL/SQ Events
  • Main Sections
    • General Audio
    • Amplifiers / Head Units / Processors / Electrical
    • Subwoofers / Speakers
    • SPL & SQ / Fabrication
    • Sound Deadening
    • Build Logs
    • Home Audio
    • Classifieds Feedback
  • Show Off
    • Videos
    • Photography
  • Technical Reference Center
    • Advanced Discussion
    • Technical Info & How To's
    • Product Reviews
  • Manufacturer's
    • Adire Audio
    • Ampere Audio
    • Crescendo Audio
    • Incriminator Audio
    • Khaotik Enclosures
    • Mechman High Output Alternators
    • Second Skin Audio
    • SoundQubed
    • Sound Solutions Audio (SSA®)
    • Synergy Audio
    • US Acoustics
    • Wolfram Audio
    • XS Power
    • Manufacturer Archive
    • Your Section Here!
  • Custom Fabricators / Youtube
    • caraudio911.com
    • 1800WOOFERS.com
    • LaFountain Design
    • Fabricator Archive
  • Team Sections
    • Team Decent
    • Team IAK
    • Team SSA
    • Your Section Here!
  • Classifieds
    • For Sale/Wanted
  • Automotive & Performance
    • Automotive and Performance
  • Off Topic
    • Off Topic
    • Vapors Lounge
    • Hall Of Fitness
    • Computers / Electronics / Music / Games

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Real Name


Location


Interests


Vehicle

Found 3 results

  1. jones82joshua

    Introduction

    Been registered since 2010, inactive on the forums(used mostly for lurking, reading up on things). Only slightly more active on ****. Audio has been my (oft neglected) hobby for the better part of 20 years. Trying to scratch my itch again, after close to a year of happily owning two 15" XCon's on a SQ 1200(.25 ohm) I decided to throw a second 1200 on them, strapped at 1 ohm. Needless to say, they started to come alive, and my itch got worse, so here I am. I mostly listen to metal, occasionally house/techno, a little rap(a guy has to demo once in a while!) Previous setup(last vehicle, about 3 years ago): 2001 Monte Carlo SS (Not measured, guesstimated around 145+) +.5v booster (15.1 charging voltage) XS Power D3400 in trunk Pioneer 80PRS, active Planet Audio BB175.4 @ 4 Ohms CDT HD-M6 6.7", MB Quart tweeters (can't find info) Crescendo Audio BC3500 @ .33 ohm 3x Sundown Audio Zv3 10" ~5 cubes tuned to 37 hz Current setup: (141.0 on single 1200, not measured yet on both) 2005 Cadillac SRX 4.6 Pioneer 80PRS, active Planet Audio BB175.4 @ 2 ohms Infinity 609cs component system 2x Soundqubed Q1-1200.2 strapped @ 1 ohm 2x SSA XCon 15" D1 TL enclosure designed by So Low on **** XS Power D3400 ~1 ft from amps Upgrades planned or considering: Swapping out Infinity components with Silver Flute 6.5(4 ohm) and SB Acoustics SB29RDC Ring Dome tweeter(4 ohm). (Already owned) Swapping out BB175.4 with a different amp(Incriminator IA6.4 or Crescendo C1100.4) Upgrading to 5k+ and possibly a third XCon. Anyways, I would like to say thank you to the community, and SSA, for being so helpful and informative.
  2. Parting with my beloved 80PRS .... Don't really want to see her go but I'm not one to waste amazing hardware SOLD PayPal verified only ... Unit is in great condition. Comes with bluetooth mic and TA mic. Also has wiring harness and remote plus faceplate case Photos below (sorry if not great but taken with iphone 7 plus aka my next listing)
  3. I am trying to run the auto-eq on my unit. I keep getting an error message for outside noise. I am running in 3-way active mode. Internal amp is turned off. I did reset the head unit and tried again and still had the same error. I am performing the auto-eq in a very quiet closed garage. Any suggestions or help is greatly appreciated.
×