Jump to content
ManzKea

Ssa evil 12s finally arrived

Recommended Posts

I can't see those pics.

"Please update your account..." : that's the photobucket message I can read. Like on all my pics in my build log.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lol it was working earlier. What do I have to do 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pay for their services or find another site to host your photos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What the heck. Thought it was free.  Crazy now days 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah they recently just started that. Sucks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well anyways I like the sound of the subs but not entirely in love with it. So I'm gonna make another box. This time with the slot on the passenger side firing back. And it'll keep the tuning of 32 because after I chopped off that 3.5" I'm guessing the tuning went up. Still gonna keep it subs up port back.  I like it like this, makes it so convenient to remove the subs . I do know I'm losing a lot of output being in a removable hardtop Jeep Wrangler. But it gets loud and sounds great from the outside. So can't wit to see if this new box will make a noticible difference. Probably start it this weekend 

Share this post


Link to post
Share on other sites

<a href="http://s1294.photobucket.com/user/808kea808/media/ssa%20evil/A1D1DE60-53FD-4B84-9381-C1A6305635C0_zpsaqy27tg9.jpg.html" target="_blank"><img src="http://i1294.photobucket.com/albums/b613/808kea808/ssa%20evil/A1D1DE60-53FD-4B84-9381-C1A6305635C0_zpsaqy27tg9.jpg" border="0" alt=" photo A1D1DE60-53FD-4B84-9381-C1A6305635C0_zpsaqy27tg9.jpg"></a>

 

Did the link to the pic show ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well there it is maybe y'all can click it to go to the album in my Photobucket and look through the pics

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sweet. Can we just directly upload the pics from the reply box?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I could when I first joined but it didn't last long

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok. We'll see how long this last 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried changing the box orientation, maybe subs facing the rear instead of up?

Share this post


Link to post
Share on other sites

No I haven't done that yet. If I did that the port would be firing up. I usually put sub and port on the same side but I read somewhere that sub up port back works well in an SUV. So I tried it

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'd say pretty decent. Nice job man

Share this post


Link to post
Share on other sites

whoop whoop 

Lmk what y’all think please

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looking good!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thought would be louder. I guess 143 is pretty loud. 150 must be crazy. Eventually I’ll be adding a third 12 and upgrading to the hd 15k

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, ManzKea said:

Thought would be louder. I guess 143 is pretty loud. 150 must be crazy. Eventually I’ll be adding a third 12 and upgrading to the hd 15k

Your peak was at 29Hz lol...the spl number without frequency is rather unimportant. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, ManzKea said:

Thought would be louder. I guess 143 is pretty loud. 150 must be crazy. Eventually I’ll be adding a third 12 and upgrading to the hd 15k

Are you peaking at 28 or Is that just that song

Share this post


Link to post
Share on other sites

I didn’t have a bass sweep on hand to see where I peak. but that was the song. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 hours ago, ///M5 said:

Your peak was at 29Hz lol...the spl number without frequency is rather unimportant. ;)

Not sure how to take it. Lol sorry don’t know where you’re getting at. Good? Bad? Irrelevant? Lol 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Another vid. Different frequencies and it’s a regular song. Towards the end the apm froze  so apologies for that  don’t know why tho  

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing

    No registered users viewing this page.

×